13 Kasım 2013 Çarşamba

NYX uzun görünümlü kirpikler-maskara

Bugün sizlere yine Lilakutu' dan çıkan bir ürün olan NYX maskarayı tanıtacağım. Benim kutumdan çıkan daha uzun kirpikler vadedileniydi. Bir de daha dolgun göstereni vardı sanırım.


NYX ürünleri daha önce Douglas mağazalarında satılıyordu. Şimdi Lilakutu ve Rossmann' da satılmaya başlandı.

Ben yeni maskaralar denemeyi çok seviyorum. En çok kullandığım makyaj ürünü maskaralardır. Çoğu zaman bir maskara ve bir allık ile çıktığım olmuştur. Bu sebeple de çok çabuk bitiriyorum. 


Lilakutu' lar ilk geldiğinde , bu ürünle ilgili pek güzel yorumlar yapılmadı. Ben de bu yorumları düşünerek sevmeyeceğimi düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı. Ben çok çok beğendim.


Fırçası plastik kıl fırça. Yapısı biraz farklı diğerlerine göre. Fırçayı çıkartığınızda hiç ürün gelmemiş gibi zannediyorsunuz ama öyle değil.  

Kirpikleri uzatma etkisi de kesinlikle çok iyi. 



Ben normalde alt kirpiklerime hiç sürmem çünkü gözlerim çok hassas . Hemen sulanır ve maskara akar. Ama bunu sürdükten sonra gözüm sulanmadı ve akma da olmadı.  Bazı maskaralar kirpikleri birbirine yapıştırır. Ben bu görüntüyü hiç sevmem. Benim için en ideal maskara kirpikleri ayırarak uzatması ya da dolgunlaştırması.
Gördüğünüz gibi uzatması ve ayırması güzel ama dolgunlaştırıcı etkisi yok ki zaten bunu da vadetmiyor. İçeriğini pek beğenmedim.


Ben sadece gündüz değil gece de kullanırım bu ürünü. Fiyatı keşke biraz daha uygun olsaymış. Şu an Lilakutu' da satış fiyatı 45 TL. Dolgunlaştırma özelliği de olsaydı 45 TL sorun olmazdı açıkçası.

Sevgiyle Kalın!


2 yorum:

  1. gerçekten uzatmış kirpiklerini baya fark var, güzel durmuş, dediğin gibi keşke biraz daha dolgun gösterip biraz daha ucuz olsaymış:)))

    YanıtlaSil