2 Kasım 2013 Cumartesi

GARNİER BB krem yağlı ve karma ciltler için

BB kremler çıkmadan önce yüzüme hiçbir şey sürmezdim. Özel günlerde bile çok nadir fondöten kullanırım. Bu sebeple BB kremler benim için çok kullanışlı oldu. Daha önce Garnier' in ilk çıkan BB kremini kullanmıştım ve herkesin aksine çok da memnun kalmıştım. Yeni çıkan versiyonunu da memnun kalırım düşüncesiyle hemen aldım.



Yapısı öncekine göre fazlasıyla akışkan, dikkatli kullanmak gerekiyor.

Benim aldığım açık  rengiydi. Diğerinde de açık rengini kullandığım için uygun olacağını düşünmüştüm. Bu diğerine göre çok daha açık, benim cildime açık kaldı.

Benim T bölgem yağlı fakat çene bölgem kuru. T bölgem de güzel bir görüntü oluştururken çene bölgemde, burun kenarlarında, göz altımda pul pul bir görüntü oluşturdu.


Kapatıcılığı çok yüksek olmasa da benim için yeterli.

Diğerinin bitirişi daha parlaktı.

20 SPF koruması kış ayları için ideal.


Yazdığım sebeplerden dolayı ben memnun kalmadım. Bu memnuniyetsizliğimin sebebi aslında ürün değil benim cilt tipimin ürün için uygun olmaması.
Eğer yağlı cildiniz varsa kesinlikle çok seveceksiniz ama cildiniz kuruysa uzak durun.

Sevgiyle Kalın!

8 yorum:

  1. Ama yanaklarında çok güzel durmuşş :))

    YanıtlaSil
  2. Evet canım ilk cıkan parlaklık veriyor diye sevmemiştim ben kısın kullanacagım artık..Cekilişime beklerim http://mervelil.blogspot.com/2013/10/dogal-pazarla-2-kisiye-hediyelerim-var.html

    YanıtlaSil
  3. Kapatıcılığı iyi gibi duruyor kışın bir daha deneyin bence bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/10/firca-alisverisim.html

    YanıtlaSil
  4. Ben karma bir cildim olduğu için ikinciden daha memnunum hatta bende o bile parlama yapabiliyor maalesef :( cildinde çok güzel durmuş :)
    bakimlikedi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim çene bölgem çok kuru, orada çok kötü durdu ama yanaklarda falan gayet iyi. Teşekkür ederim=)

      Sil