9 Ekim 2012 Salı

NUDE ŞAMPUAN ve SAÇ KREMİ

Sanırım 2 ay kadar önce almıştım bu ürünleri. Doğal olması, sülfat ve paraben içermemesi ilgimi çekti. Ama benim için en büyük artısı içindeki ısırgan otu sayesinde yağlı saçları çok iyi temizlediği ve yağlanmayı geciktirmesiydi.

Yağlı saçlara sahip olanlar bilir tam bir işkencedir. Saçlar hergün yıkanır ama ertesi gün sanırsınız ki aylardır saça su değmemiş. Bu zulümden kurtulurum ümidi ile aldım ama yine işe yaramadı tabi;/



İlk kullandığım zamanlarda yağlanmaya etkisi olmasada kabarmasını önlemişti. Ama zaman geçtikçe saçım alıştı mı bilmem bu etki de ortadan kalktı. Normal sıradan şampuan haline geldi.


Saç kreminin kokusu güzel ve hafif bir yapısı var. Şampuana göre daha iyi. Saçlarım kolay taranıyor sayesinde.

Bir türlü istediğim gibi bir şampuan bulamadım. 3 tl versen de 20 tl versen de sonuç hep aynı.

Saçlarımın bir türlü istediğim gibi olmamasında şehrimin mis gibi kireçli suyu da etkili tabi!! Başka bir şehre gittiğimde saçımı yıkıyorum yumuşacık buraya geliyorum kazık gibi=)

Bana uymadı ama çok memnun kalanlar var, denemek lazım=)


8 yorum:

  1. Canım sampuanlarının içine 200 ml ' ye 10 damla gelecek şekilde çam terebentin dökersen kepek, yağlanma ve dökülme sorunlarını büyük oranda önlemiş olursun .. Sevgilerle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha çok yağlanırsa diye çekiniyorum

      Sil
    2. çam terebentini yağ değildir. Hoş kokulu bir sıvı sadece hiçbir yağlanma yapmıyor.

      Sil
  2. durumumuz aynı benim de istanbul dışında saçlarım muhteşem olur ama döner dönmez feci şekilde yağlanır ne yapsam fayda etmiyor..

    YanıtlaSil
  3. Yağlı saçlara clarfying(arındırcı)şampuanlar iyi geliyor...kuru şampuan kullanmayı denedin mi?o zaman her gün yıkamak zorunda kalmazsın.

    YanıtlaSil