3 Temmuz 2014 Perşembe

NONIQUE anti aging set

Cilt bakım ürünlerinde içeriği nispeten daha iyi olan ürünlere yönelmeye çalışıyorum. Bu sebeple hakkında olumlu yorumlar okuduğum Nonique markasını denemeye karar verdim.


Ben siparişimi Lilakutu'dan verdim. Aldığımda gündüz kremi, gece kremi ve lip balm set halinde satılıyordu (Şu an stoklarda bu set görünmüyor). Tonik ve göz kremini ise ayrıca aldım. Ürünleri set halinde kullanma gibi bir takıntım var. Bu yüzden almışken hepsini aynı seriden aldım. Hepsinin neredeyse sonuna geldim. Ayrıntılı yorum yapabilecek seviyedeyim yani.

Öncelikle bir özeleştiri yaparak yanlış bir seri ile başladığımı itiraf etmeliyim. 29 yaşında olduğum için uygun olacağını düşünmüştüm ama bu seriyi kullanmak için daha erkenmiş.

Anti aging serisi Ahududu, Nar ve Acaiberry kokulu. 
Ürün ambalajları , doğada atık bırakmayan, geri dönüşümlü malzemeden üretilmiş.
Kuru ,stresli olgun ciltlere önerilir. 
Ürün BDIH sertifikalıdır. Bitkiseldir.
Sentetik koku verici ve renklendirici içermez. 
Parafin,PEGs,Paraben,Silikon içermez. İçerisinde Palm yağı yoktur.


Bu seride en severek kullandığım tonik oldu. Nemlendirmesi ve kokusu çok iyi. Ayrıca sürdüğünüzde cilde ferahlık verici etkisi var. Yalnız boyut biraz daha büyük olsa daha iyi olurdu. Kremlere göre çok çabuk bitti.


Gündüz ve gece kremini  başlarda çok severek kullandım . Fakat daha sonra özellikle gündüz kreminin nemlendirmesi yetersiz gelmeye başladı. Bunu da serinin cildime  uygun olmamasına bağlıyorum. Yalnız kullandığım süre boyunca dudak çevremde yer alan hafif kırışıklıkların azaldığını gözlemledim. Bir diğer güzel özelliği ise sivilce yapmaması. 


Göz çevresi kremi için söyleyeceklerim de aynı şeyler. Göz etrafında oluşan çizgileri hafifletti ama nemlendirmesi bir süre sonra yetersiz gelmeye başladı. 


Eğer yaşınız 30'un üstündeyse deneyebilirsiniz ama çok kuru ciltlere nemi yetersiz gelecektir. Yine de fiyat ve içerik olarak bakıldığında üstelik kırışıklıkları hafiflettiği düşünüldüğünde denenebilir bir ürün.

Göz Etrafı Kremi 15 ml 33 tl
Gündüz Kremi 50 ml 36 tl
Gece Kremi 50 ml 36 tl
Tüz Toniği 100 ml 33 tl

Sevgiyle Kalın!


1 yorum:

  1. Merhaba canım olgun ciltler genelde nemsiz olur diye biliyorum ben o yüzden anti aging ürünlerde daha fazla nemlendirme özelliği olması gerekmez miydi ? Bence senin yaşına uygun olmamasından değil ürünlerden kaynaklanmış o nem vermeme hissi

    YanıtlaSil