9 Kasım 2013 Cumartesi

SILKY FOOT

Bugün Lilakutu' dan çıkmasına çok çok sevindiğim bir üründen bahsedeceğim. Neden bu ürünü çok istiyordum. Ayak başparmağımın altında bir sertleşme vardı ve bu beni rahatsız ediyordu. Kremler bir süre geçiriyordu ama bırakınca yine eski haline dönüyordu. Bu ürün de uzun zamandır aklımdaydı.



Öncelikle baştan uyarayım pek hoş fotoğraflar görmeyeceksiniz sonra "ay o ne iğrenç " falan demeyin. Bu fotoğrafları koymadan da etkisini gösteremezdim.



Ürünün içinden bir çift patik benzeri ayağa giyilebilen ve içinde sıvı olan paket çıkıyor. Ayakları yıkayıp temizledikten sonra bunları giyiyoruz. Üzerinde çift taraflı yapışkan bantla sabitliyoruz. Ben üzerine tekrar çorap giydim iyice nüfuz etmesi için.




45-60 dakika ayakta beklettikten sonra paketleri çıkarıp ayaklarımı yıkadım. Soyulana kadar sabah kalkar kalkmaz ilk işim ayaklarıma bakmak oldu. Sanırım ben az tuttum olmadı benim ki derken 6. günün sabahı şu görüntü ile uyandım.


Ve diğer günler şöyle devam etti;


Görüntüler çok kötü duruyor biliyorum. Annem gördüğünde şok oldu=) Ben olsam yolmuştum nasıl dayanıyorsun dedi=) Burda en önemli kural şu; Kendiniz asla soymayacaksınız , soyulmasını bekleyeceksiniz. Ben sadece bazı rahatsız eden kalkmış parçaları kestim. Zaten ölü deri olduğu için acımadı tabi ki. Alttan yepyeni bir deri çıkıyor. Annem de alacak galiba sonucu beğendi ama nasıl dayanır bilmem.

Şu an tabanın soyulması neredeyse bitti. Üst tarafa geçti ama üst tarafı taban gibi soymuyormuş galiba. Tamamen soyulduğunda onun da fotoğrafını eklerim. İçeriği de iyi gibi geldi bana. 



Kesinlikle tavsiye edebilirim. Şu an Lilakutu' da satılıyor ve fiyatı 59 TL. Fiyat çok gibi geliyor ama 1 kerelik bir ürün. Bir daha kim bilir ne zaman alırım da kullanırım. Bu deri beni uzun seneler idare eder bence.

Sevgiyle Kalın!


4 yorum:

  1. a süper bişemiş bu yaaa!!!!!pamuk gibi olmuştur ayakların, kesin denemeliyim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet , hiç bu kadarını beklemiyordum. Kesin denemelisin=)

      Sil
  2. çok merak ediyorum bu ürünü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok merak ediyordum , merakıma da değdi doğrusu=)

      Sil