29 Temmuz 2012 Pazar

WATSONS KURU ŞAMPUAN

Benim saçlarım gibi hergün yıkamak zorunda olduğunuz yağlı saçlarınız varsa bu ürün kurtarıcınız olabilir! Millet saçına fön çektirir 1 hafta kullanır o saçı , ben fön çektirmeden yarım saat önce saçımı yıkarım sonra koştur koştur kuaföre giderim  ki saçım yağlanmasın.
İşte bu soruna az da olsa bir çözüm getiren bu ürünü watsons da buldum. Yeni yıkanmış gibi bir saç beklemeyin( beklememiştim de zaten) ama hiç yoktan iyidir. Çok acele bir işim çıkarsa yağlı görünen yerlere sıkıyorum sonra fırçayla tarıyorum.
2 boyu var. Ben alırken indirim vardı, büyük boyunu küçük boy fiyatıyla aldım.6,99 gibi bişeydi sanırım.Bir de bunun çikolatalısı varmış, kahverengi saçlar için. Saçlarıınız sarıysa sakın ondan almayın benimkinden alın.



9 yorum:

  1. Alıp almama arasında kaldığım bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben memnun kaldım. Diğer kuru şampuanlara göre daha hesaplı.

      Sil
  2. Rengide var demek , boya gibi birşey mi içeriyor acaba :S Denenebilir bir ürün , aklımın bir köşesinde olsun :) Güle güle kullan canım , sevgilerle ..

    YanıtlaSil
  3. Çikolatalısı kahverengi bir renk bırakıyormuş saçta. teşekkür ederim canıım=)

    YanıtlaSil
  4. Bende aldım canım Pembe rengini ama kokusunu hiç beğenmedim.Sanki bozulmuş kozmetik ürünü gibi kokuyor.Etkisi de fiyatına göre zaten .Turuncunun kokusu nasıl ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadiya! Turuncunun enteresan bir kokusu yok olsa ben de rahatsız olurdum. Evet dediğin gibi fiyatı düşük zaten.

      Sil
    2. Satış personeli kokularda bir fark yok ambalajları çekici olsun diye yapılmış bir şey diyince bende pembe alayım dedim ama kokusu berbat gerçekten turuncuyu deneyim bide olmadı :)

      Sil
    3. Sen söyleyince kokusuna baktım ama yok valla koku falan=)

      Sil
  5. Hç duymamıştım bu ürünleri denemek lazım Teşekkür ederim=)

    YanıtlaSil