4 Aralık 2013 Çarşamba

AVON mega effects maskara

Bu maskarayı birçok blogda gördünüz biliyorum ama birde benden okuyun istedim. Biliyorsunuz bu maskaranın tasarımı çok farklı. Ben de ilk çıktığı günden beri denemeyi çok istediğimden sitesinde yer alan formu doldurmuştum ve bu şekilde ücretsiz olarak gönderildi. 


Boyut olarak daha büyük birşey bekliyordum. Neredeyse avuç içi kadar bir ürün geldi Ama içinde 9 ml' lik bir ürün var yani diğer maskaralar kadar.


İçinde de nasıl kullanılması gerektiğini gerektiğini anlatan bilgilendirici çıkıyor.



Önce kırmızı tarafını açıyorsunuz. Daha sonra fırçayı sağa sola hareket ettirerek çıkartıyorsunuz. 


Uzunlu kısalı kıllara sahip plastik bir fırça. Ben baya sert olacağını ve bu yüzden sürümün zor olacağını düşünmüştüm ama tam tersi sürümü çok rahat ve yumuşak.


Fırça 12 farklı açıda uygulama olanağı sağlıyor. Ben 1 defa bükerek kullanıyorum. Siyahlığı çok iyi. Sürerken hiç zorluk çekmedim ben ama herkes kullanamayabilir. Burada da ilk sürdüğüm anda ki fotoğrafları ekledim. Bence ilk kullanıma göre fena durmadı. Sonra ki kullanımlarda elim iyice alıştı. 



Gördüğünüz gibi uzatmaya etkisi var ama dolgunlaştırmaya yok. Bir de alt kirpiklerime sürmedim çünkü zor geldi. 


Ben tek sürdüm çünkü 2. katta topaklanmaya müsait. 

Genel olarak sevdim ama hoşuma gitmeyen 2 özelliği var. İçeriği iyi değil ve kullanım süresi 3 ay. 3 ay çok kısa bir zaman geldi bana.

Sevgiyle Kalın!

Güncelleme: Kullandıkça daha çok sevdim.  Alt kirpiklerime de çok rahat sürüyorum artık.

4 yorum:

  1. Canım güle güle kullan. İçerik kısmına takılmıyorum da 3 ay gerçekten kısa imiş. Benim de yazmam lazım bu maskarayı :)

    YanıtlaSil