13 Aralık 2013 Cuma

2014 WISH LIST- DİLEK LİSTESİ - 1

Uzun sayılabilecek bir aradan sonra işe girdim. Daha başlamadım şu an evrak hazırlama içindeyim. Bir süre internete girmem sorunlu olacak gibi. Bir süre yazılar programlı girecek. İş tam istediğim gibi ama ortam pek değil. Bir süre tanıdıkların yanında kalacağım. Kendi evime çıkana kadar kendimi ya işe ya alışverişe vereceğim gibi görünüyor=) Gerçi alışverişe versem nolcak ki bir dolabım bile yok=) Neyse ben listemi hazırlayayım da gereksiz şeyler almayayım=)

Lush' dan bir set almak istiyorum. 


Caudalie güzellik iksiri ne zamandır almak istediğim bir ürün


Şu ana kadar bronzer kullanmadım , kullanırsam seçimim Nars olur ama bunun da ulaşımı zor olacak benim için.


GoodSkinLabs göz kremi de denemek istediklerim arasında. 29 yaşındayım ve iyi bir krem kullanmak istiyorum. Önerebileceğiniz başka marka var mı?


Şu ana kadar hiç Benefit ürünüm olmadı. Almışken set olsun diyorum. Hangi set olduğu önemli değil yeter ki Benefit olsun. Ama bunun da ulaşımı zor olacak benim için.




Clinique anti blemish fondöten ilk fondötenim olabilir.


Sıradaki 2 ürünü anneme almak istiyorum. Beauty face maske Lilakutu' dan çıkmıştı, anneme uygulamıştım ve çok beğenmişti.


Helix-D yüz, boyun ve göz serumu da annem için istediğim diğer ürün.


Kardeşim için de almak istediklerim var ama daha araştırmadım. Diğer istediklerimi de başka bir yazı da yazacağım. Manevi olarak da çok fazla istediğim şey var. Okumak istediğim kitapları, izlemek istediğim filmleri , almak istediğim defter, kalemleri de diğer blogumda yazacağım.

nilkutuphanesi.blogspot.com

Sevgiyle Kalın!







9 yorum:

  1. Yeni işin hayırlı olsun, her şey gönlüne göre olsun :) Lush'ın görseldeki setini ben arkdaşıma hediye almıştım. Çok güzel bir settir, tavsiye ederim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Hangi seti alacağıma karar veremedim bunu bir düşüneyim o zaman:)

      Sil
  2. circleplexi ben de alıp denemek istiyorum ama elimdeki 3 göz kremi bittikten sonra..

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun yeni işin En kısa,zamanda düzenini kurarsın umarım :)

    YanıtlaSil
  4. Clinique'nin fondotenleri pek iyi çıkmıyor.. Daha doğrusu ben memnun kalmadım diyim.. Ama Estee Laduder fodoten'de bir numara onu söyleyebilirim :)

    sellinismode.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun yeni işin umarım herşey istediğin gibi gider :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim=) Clinique yorumlarını okudum bu ürün için iyi demişler genelde. Çok fazla fondöten kullanmıyorum eğer kullansaydım Estee ye bakardım kesinlikle=)

      Sil