9 Mayıs 2013 Perşembe

GRATIS ANNELER GUNU ALIŞVERİŞİ

Aslında bu indirim de birşey gibi bir düşüncem yoktu ta ki indirimleri görene kadar=) Bu sefer azmettim erkenden kalktım. Avm açılışından 10 dk sonra girdim içeri. Ama boşuna erkenden gitmişim. Çünkü ben içeride 1 saate yakın kaldım ama pek gelen olmadı.Hatta öğleden sonra yine gittim The Balm standında birçok şey duruyordu.

Çok açılmadım. Sadece ihtiyacım olan ve merak ettiğim şeyleri aldım.



Accentra el&tırnak kremi 3,50 TL %40 indirim ile 2,10 TL

Foot Factory Ayak peeling 5,50 TL %40 inidirm ile 3,30 TL. Bu 2 ürünü hem ihtiyaç hem meraktan aldım. İkisinde de indirim olduğunu bilmiyordum.  Çalışanlar da bilmiyordu beraber öğrendik=)Yalnız ayak peeling i öğlen gittiğimde kalmamıştı.

Garnier BB Cream- 19,75 %30 indirim ile 13,82 TL



Asetondan çok memnunum. 2 adet aldım. Tanesi 2,50 Tl, %40 indirim ile 1,50 TL

Pastel allık 9, 75 TL %50 indirim ile 4,87 TL. En çok sevindiğim bu oldu. Daha önce bu allığı bulamamışken şimdi bu fiyata aldım.

Maybelline Maskara 19, 75 %50 indirim ile 9,88 TL

Eklips sünger 5,50 TL %40 indirim ile 3,30 TL



Stainiac allık& ruj. 2 renk arasında kalmıştım. Turuncu ve kırmızı. Yanlışlıkla kırmızıyı alayım derken turuncuyu almışım. Öğleden sonra bunun için gittim çünkü turuncuya bayıldım bayıldııım=))Bu böyleyken kimbilir diğeri nasıldır dedim.
18 Tl %50 indirim ile 9 TL

Essence XXXL lipgloss 5,95 TL %50 indirim ile 2,98 TL

The Balm mail billsbepaid ruj 20 tl indirim ile 10 TL

Essence BB krem 13,55 TL %50 indirim ile 6,78 TL

Essence ruj 6,95 TL %50 indirim ile 3,48 TL

Güzel bir alışveriş oldu ama bu kadar şey aldım hediye albüm vermediler=/ Sadece bana değil kimseye vermediler. Bugün beklemiyorlarmış indirimi normalde yarın olacakmış falan birşeyler söylediler. Önümdeki müşteri yarın gelsem fişimle olur mu dedi. Aldığınız herşeyi tekrar getirmeniz dedi. Bu kadar şey aldım saçma oldu ama bu. O zaman nie katalog da öyle yazıyordu falan dedi . Haklıydı bence. Yarın belki gider bir şansımı denerim ben de.

Sevgiyle kalın!

25 yorum:

  1. şahane şeyler almışsın canım :) güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol tatlım=) Yine birşey bulamam diye gitmiştim ama nasıl olduysa boştu bu sefer=)

      Sil
  2. Güzel bir alışveriş olmuş..İyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller, güle güle kullanın. Bende bugün birkaç parça bişey aldım kendime hakim bir şekilde :) ama ayın 12sine kadar her gün gratis yollarında olucam sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tuttum aslında kendimi. Yoksa alınacak çok şey var daha=)

      Sil
  4. The balm yarın ilk defa tanışacağım ürünleriyle rujlarınıda önerirmisin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öneririm. Ben şu ana kadar kullandıklarımdan çok memnun kaldım.

      Sil
  5. yaşadığım şehirde gratis olmadığından böyle postları okuyarak geçireceğim önümüzdeki günleri ne yazıkki :(:( harika şeyler almışsın mutlu günlerde kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şehirde olmalı Gratis=) Teşekkür ederim canım=)

      Sil
  6. harika şeyler almışsın sende. :)
    Alışveriş yazıları okumaya bayılıyorum.
    Bugün bende gidip aldım bir sürü şey.
    Essence ruj ve lipgloss aşırı ucuza geldi değil mi? :)
    Bende pastel'in allığını bulamamıştım daha önce kaç kez arayıp,bugün gittiğimde ucuz ucuz aldım.Oh mis! :)

    Benim alışveriş yazıma da bekleriim :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok o allığa sevindim zaten=)Hemen bakıyorum=)

      Sil
  7. O ayak peelingine bakip gecmistim ama almaya karar verdim fiyati da oldukca uygunmus. Aldiklarini guzel gunlerde kullan . Bana da beklerim http://balbocegiilekozmetik.blogspot.com/ :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Losyonu falan da vardı. Hangisini alsam karar veremedim ama sanki bu daha kullanışlı gibi geldi=)

      Sil
  8. internetten baktım ama göremedim indirimler ne zamana kadar? birde seçili ürünlerdemi yoksa hepsindemi? stoklarla mı sınırlı? bilgin varmı? baya soru sordum :) şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazar günü bitiyor indirimler. Makyaj ürünlerinin hepsinde var %50. Gratis' e özel ürünlerde de %40 var. Hergün yenileniyor stoklar diyorlar ama bilmiyorum=)

      Sil
  9. güle gğle kullan hepsini ben de birkaç tur daha giderim herhalde..

    YanıtlaSil
  10. Çok haklısın canım bence de saçma olmuş biraz. Onca şey almışsın, hayır tamam yarın da gidilir dee, ne gerek var... Neyse şimdilik bu güzelliklere bakıp mest olma zamanı;))) Ben hepsini çok beğendim güzelim güle güle kullan. Garnier'ın bb kremi ben de sivilcelenme yaptı (hafif tombul kutusu) bu senin aldığın ince uzun olanınından bunu hiç almadım. Bir de essence'ın BB kremini almışsın bana hangisini tavsiye edersin ki? Missha nın BB'yi almak isityorum ama nasıl nereden alacağım, hiç de araştırmadım şimdilik ... Bana birşeyler tavsiye edersen çok mutlu olurum tatlım:) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier' in o bb kreminden çoğu kişi memnun kalmamış. Ben de tam tersi çok memnun kaldım. Bu yen,i versiyonu da yağlı ciltlere daha uygunmuş, bunu daha çok sevicem gibi. Essence i henüz denemedim. Missha nın bb kremi lilakutudan çıkmıştı. Rengi bana açıktı daha koyu bir pudra ile kullanıyorum. Bu halde bile çok memnun kaldım. Kapatıcılığı diğer BB kremlere göre daha iyi. Fiyatı da daha pahalı diğerlerine göre. Missha nın kendi sitesi var canım. Oradan sipariş verebilirsin. Sevgiler=)

      Sil
  11. Ben de senin yazından özenip sırf o peelingi almak için gitmiştim ama kalmamıştı köprübaşı şubesinde :) Ben de ayak banyosu olanı aldım kokusu çok hoş :) Bu arada heeepsini güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kalmamış. Güzel birşey demek ki. Ayak banyosu olanı da mı alsam diye düşünüyorum.=)

      Sil