14 Ağustos 2013 Çarşamba

YENİ TATLAR KEŞFEDELİM

Daha önce yeni yerler görmekten ve yeni tatlar keşfetmekten ne büyük keyif aldığımı yazmıştım. Eğer şehir dışına gideceksem o yere özgü yemekler yemeyi tercih ederim. 
Bugün de heryerde kolaylıkla ulaşabileceğiniz tatlardan bahsetmek istedim. Kimisini sevdim kimisi ise benim damak tadıma uymadı.

Bunu Carrefour' da tesadüfen görüp almıştım. 2 çeşidi var; peynirli ve peynir&ıspanaklı. Ben peynirlisini daha çok severim diye aldım ama ıspanaklı olanı daha çok sevdim hatta bayıldım. Bu kadar seveceğimi düşünmediğim için 1'er tane almıştım. Burada da Carrefour' a ulaşım pek kolay değil. Daha sonra o kadar yolu sırf bunun için gittiğimde ise kalmadığını gördüm ve çok üzüldüm. Fakat daha sonra Gratis'de de satıldığını farkettim. Son zamanlarda orda da pek bulunmuyor ama maalesef. Siz denk gelirseniz mutlaka deneyin. 2TL fiyatı.
Ben tek başına, çerez gibi yiyorum çoğunlukla ama makarna ile beraber ya da çorbanın içine katarak da yedim ve beğendim.


Bunu da Migros' tan almıştım. Fiyatını hatırlamıyorum. Tadı çok güzeldi, bayıla bayıla yedim=)


Bunu da Gratis' den aldım ama tadını beğenmedim. Belki siz seversiniz.


Eti' nin ürünlerini genelde seviyorum zaten ama bu harika olmuş. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Şöyle bir önerim var; 1-2 dakika mikrodalgada ısıtın ve daha sonra üzerine dondurma koyarak yiyin, şahane oluyor.=)


Didi=) Ben beğendim, doğal, katkısız içecek içtiğinizi farkediyorsunuz.


Veee Oreo=)) Benim bildiğim Türkiye' ye yeni geldi. Migros' larda satılıyor. Geçen gün 1990' lara ait bir Amerikan dizisi izliyordum, oreo yiyorlardı. Aradaki zaman farkına bakın=)
Bazıları hiç sevmiyor bazıları ise bayılıyor. Ben ilk yediğimde aman bumuymuş demiştim ama sonradan sevdim, kardeşim ise bayıldı. Özellikle sütle çok iyi gidiyor. 3 küsür fiyatı var.


Sevgiyle Kalın!

6 yorum:

  1. wasalar evden hiç eksik olmuyor uzun zamandır..

    YanıtlaSil
  2. Marettileri en güzeli dometislisi bence :)

    YanıtlaSil
  3. Şekli şahane,oreo ve didi benim paylaşım listemdeydi üçüne de bayılıyorum,mikrodalga fikri süpermiş deniycem hemen dondurmayla sezon bitmeden :) Oreolu paylaşımda da oreoyla güzel bir tarifim olacak hatta:)

    YanıtlaSil