2 Ağustos 2013 Cuma

CLAIRE'S 6'lı oje seti

Bu seti Şebnem' in çekilişinden kazanmıştım. Yaşadığım şehirde Claire's olmadığı için yolum Ankara' ya düştüğünde uğrardım. Genelde takı alırdım. Daha önce de yurtdışından far paleti almıştım. Ojelerinin çok iyi olmayacağını düşünerek almamıştım hiç.



Ne kadar yanıldığımı sürünce anladım. Bütün ojeleri böyle güzel mi bilmiyorum ama bu setin içindekiler şahane. Zaten daha sonra Claire' s e gittiğimde en çok satanlar içinde bu oje setinin de olduğunu gördüm.

Hepsinin içinde pırıltılar ve renkler çok canlı.


Hepsi 2 katta çok güzel renk veriyor. Sadece alt fotoğrafta ki sağda ki oje 3 katta tam rengini verebiliyor.


Işıltılı mor rengi ise o gün tüm tırnaklarıma sürerek kullandım.


Kırmızı tam yılbaşılık=) Setin fiyatı da 13 TL civarı. 

Sevgiyle Kalın!

8 yorum:

  1. Canım yazın güzel olmuş ancak resimler gözükmüyor. Ben iPhone ile okuyorum çoğu zaman blog yazılarını. Bir tek senin yazılarındaki resimleri göremiyorum. Acaba resimleri eklediğin programla mı alakalı ? Belki bir tek bana da oluyor olabilir tabiki. Yine de paylaşmak istedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir sorun görünmüyor. Her yerden denedim açıldı. Bakalım baskalarinda da olacak mi gorememe durumu. Sagol canım.

      Sil
  2. Güle güle kullan canım. Bu seti görüp çok beğenmiştim. Özellikle sürdüğün son iki renge bayıldım :))

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan eğlenceli renkler :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar canım,
    Güle güle kullan...Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmmm....:))

    YanıtlaSil