19 Aralık 2012 Çarşamba

İLK MİMİM=)

Sevgili kozmetikaynası beni mimlemiş. İlk mimim oldu kendisi=)

- Mantığın mı yoksa duyguların mı ön plandadır?


Bu konuda biraz farklıyım galiba=) Ben kesinlikle mantığı ön planda tutarım. Mantığımın kabul etmediğini kalbim asla onaylamaz.Duygusal ilişkilerimde de böyledir. Kalbime söz geçirebiliyorum yani. Mantığı ön plana aldığım içinde şu ana kadar beni üzen çıkmadı amaaaaaa yine aynı sebepten dolayı da uzun zamandır yalnızımm=( 

- İnsanlar niye mutlu değiller? Niye gözlerinin önündeki mutluluğu görmüyor ve şükretmesini bilmiyorlar?

Çünkü insanlar hep kendinden daha çok imkanı olan insanları örnek alıyor. Hiçkimse daha düşük gelirli insanları görüp şükretmiyor maalesef. Hele ki son zamanlarda sosyal medyada yaygınlaşan fotoğraflar bu durumu daha da arttırıyor maalesef. Ne yalan söyleyeyim durumum çok kötü olmamasına rağmen bazen öyle para harcayanlar var ki ben bile özenmiyor değilim=) Bunu kafasına takan biri olsam ben de neden ben alamıyorum onlarla ne farkım var falan diye isyan edebilirdim.

 Haklı olduğun konuda kendini savunur musun yoksa susmak adalet mi dersin?

Karşımdaki kişiye göre değişir. Eğer tartışabileceğim biriyse kendimi savunurum yoksa kılımı kıpırdatmam. Susarım nasılsa er ya da geç haklı olduğum ortaya çıkar.

 Tok gözlü müsün yoksa herşeyim olsun diyenlerden misin?

Aslında ikisi de=) Biraz açgözlüyüm, bir işi bitirmeden yeni işe başlarım mesela.Ama kendi imkanlarım doğrultusunda olur bu isteklerim. Alamayacağım şeylere de aç olmam yani=) Çok da açgözlü sayılmam aslında ya =)

Bu mim i yapmak isteyen herkese gönderiyoruum 


2 yorum:

  1. Aaaa hemen yapmışssın canım çok çok teşekkür ederimm :) kocaman öptümmm :D

    YanıtlaSil