2 Ağustos 2012 Perşembe

Sally Hansen Lip inflation Extreme

Dudak dolgunlaştırıcılarına taktığım zamanlar almıştım. Yeni ekstra güçlü formülü ile dudaklarda anında dolgunluk ve parlaklık sağlamaya yardımcı olur dese de pek bi dolgunluk sağlamıyor . Ama yine de alınmayacak gibi bir ürün değil,2-3 saat etkisini gösteriyor. İlk sürdüğünüzde yanma hissi hissediyorsunuz.

Şu an fiyatı 30 tl civarı. Nereden aldığımı da hatırlamıyorum ama yanında 3 tane de mini boyunu göndermişlerdi. 1' ini bulamadım=)


NOT: Büyük büyük! araştırmalarım sonucu tarçın yağının dudakları dolgunlaştırmada çok etkili olduğunu öğrendim ve denedim tabi hemen!. Dudaklarınızda oluşacak müthiş yanma hissine ve sonrasında ki kuruluğa katlanabilecekseniz deneyin!! Ama gerçekten etkili. Denemeyiiiinnnn!!!=)

2 yorum:

  1. bunun içinde de tarçın yağı var kesin, aynı üçlüden bende de var, bir alışveriş sitesinden almıştım. bunu almadan önce tarçın yağı denemiştim, 10 dakikalık bir mutluluktu, bunda da hiçbir fark göremedim. üç senedir süs olarak duruyor masada:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de alalı epey oldu. Büyük ihtimal aynı yerden aynı zamanda almışız. =) Zaten gerçekten dudak dolgunlaştıran bir şeye daha rastlamadım.

    YanıtlaSil