7 Ağustos 2012 Salı

LEE COOPER ‘DAN BAYRAM’A ŞEKER GİBİ PANTALONLARLA GİRİN!


Efsane marka Lee Cooper ilkbahar yaz kreasyonunda kadın ve erkek NON DENİM RENKLİ pantolonları ile yine farklı yine seksi!
Ramazan Bayramı’nda ister kendiniz için ister sevdikleriniz için Lee Cooper non-denim pantolonlardan almayı unutmayın!
Stil ve kalite yine ön planda. Koleksiyondaki seksi ve rahat detaylara sahip modeller ise son derece dikkat çekici.
Fuşya, kırmızı, parlak zümrüt, mimoza, siyah iris ve sıcak bej renklerinin ön plana çıktığı renkli non-denim pantolonlar paçalarda keskin hatlar ve retro duygular taşıyarak sizi sportif bir görünüme kavuşturuyor.


Seksiliğinden ödün vermeyen dikkat çekmeyi seven güzel ve karizmatik Lee Cooper kadın ve erkekleri bu ürünlere, Ramazan Bayramı öncesinde ve bayram sırasında 3 al 2 öde ve %50 ye yakın indirim avantajları ile sahip olabilecek.









1908’de Doğu Londra’da Middlesex Street’te 94-96 numaradaki harap binalarda doğan Lee Cooper markası Avrupa’nın en eski denim markalarından. 80’lerdeki efsane reklam filmini ve ‘Uvvah uvvah muck muck Lee Cooper’ sloganını unutmak imkansız. 104 yıllık dünya devi Lee Cooper yepyeni koleksiyonu ile YENİDEN TÜRKİYE’de.
Lee Cooper mağazaları:  İstanbul Trump Towers Mall / İstanbul Carousel AVM / İstanbul Yenibosna  İstanbul Krempark AVM / Ankara Kentpark AVM/ Ankara Nata Vega AVM / İzmir Agora AVM/ İzmir Gaziemir Optimum Kahramanmaraş Trabzon Caddesi /  Kahramanmaraş Fabrika / Mersin Forum Adana Optimum AVM /  Bandırma Liman AVM / Denizli Sümerpark AVM / Diyarbakır Ninovapark AVM / Gaziantep Sankopark AVM / Adapazarı Serdivan AVM / Adana  Optimum AVM / Kayseri Forum AVM / Samsun Oney ve seçkin Boyner mağazalarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder