28 Mayıs 2013 Salı

LAVERA LİLY WHITE FAR

Bu far  bir süre önce lilakutudan çıkmıştı. 2-3 defa  kullandıktan sonra yazmaya karar verdim. 


Daha önce bu markayı hiç duymamıştım.Özelliklerine bakarsak İçerik olarak oldukça iyi diyebilirim. 


Magnezyum ve silikon gibi mineraller, organik pirinç tozu, argan, yabani iğde yağı ve organik çiçek esanslarıyla zenginleştirilmiştir. Harika kremsi kıvamıyla mükemmel bir kapatıcılık sağlar. Işığı yansıtmak ve gözlere maksimum vurgu yapmak için gümüş oksit içerir. Lens kullananlar için uygundur. Dermatolojik ve Oftalmolojik olarak test edilmiştir. Vejetaryenlar için uygundur.


Alt katında küçük bir ayna ve aplikatör mevcut. Far bitse bile ayna için yanımda taşırım.


Ben şu ana kadar far olarak değil de göz pınarlarıma ve kaş altıma aydınlatıcı olarak kullandım. Pigmentasyonu çok iyi değil. Kalıcılığı da orta karar. İçeriğinden dolayı sanırım fiyatı da biraz pahalı bence.





Ürün 1,6 gr. Fiyatı ise 27 TL.
Markanın birçok ürünü var. Diğer ürünlerinden de denemek isterim.


Sevgiyle Kalın!






5 yorum:

  1. Bende de var ama Flormar daha iyi.

    YanıtlaSil
  2. Lavera markası kullanan biri olarak öncelikle lavera ürünlerinin kullandığim bütün ürünlerinden mennun kaldıgımı belirtmeliyim.Lavera göz farını bende kullanıyorum ve çok güzel sonuçlar aldıgımı söyleyebilirim.Özellikle de kozmetik ürünlerinin organik olmasına çok dikkat edilmeli bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yavaş yavaş organik kozmetiğe geçiş yapmaya başlıyorum zaten .

      Sil
  3. Son zamanlarda organik alanda birçok ürünün kullanabilmak büyük avantaj olamaya başladı cilt ürünlerini,kozmetiği gönül rahatlıgıyla kullanabilmek ve konvensiyonel ürünlerdeki katkı maddeleri olmadan dogal, organik ürünlere rahatlıkla ulasabilmek çok güzel.Özelliklede cildimizin hassas ve narin olmasını göz önünde bulundurursak herkez organik kozmetiğe geçmeli bence saygılarımla..

    YanıtlaSil