19 Mayıs 2013 Pazar

OZONLANMIŞ SAF ZEYTİN YAĞI

Uzun zaman önce yıldızlımakyaj' ın yaptığı çekilişten kazanmıştım bu ürünü. Hatta kendisi ilk kazandığım çekilişti. Nasıl kullanacağımı bilemedim için bir kenara ayırmıştım. 



Göz pınarlarımda küçük yağ bezeleri oluştu. Bununla ilgili küçük bir araştırma yaptığımda ozon yağının iyi geldiğini öğrendim. Hemen kullanmaya başladım. Ben sadece göz altımda değil özellikle sivilcenin en çok çıktığı çene bölgemde kullandım. Hatta tam o ara yanağımda kocaman değişik bir sivilce çıkmıştı. Orada da inatla kullanmayı sürdürdüm. Her gece yatmadan önce pamuk yardımı ile sürüp parmaklarımla cildime yedirdim. Gece unuttuysam sabah kalkıp sürdüm.


Eğer bu kadar etkili olacağını bilseydim önce sonra yapardım. Göz altlarımda ki bezeler yok oldu. Koca sivilce gitti izi bile kalmadı. Çenemde ki çoğu iz kayboldu.

Tek kötü tarafı ise ömrünün kısalığı. Açıldıktan sonra 3 ay süreyle kullanabiliyorsunuz. Benim 3 ay bitti ne yapsam bilemedim. Çünkü yarısı duruyor daha. Bir de koku sorunu var. Çoğu kişiyi rahatsız edebilecek bir kokusu var. Beni de başlarda rahatsız etti ama artık alıştım galiba.



Yalnız çok sivilceli ve çok yağlı ciltler için önerilmiyor. 
Şu an bu sitede indirimli. 
Ben çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim.

Sevgiyle Kalın!

4 yorum:

  1. Eğer tarihi geçtiğinden dolayı yüzüne kullanmaktan çekiniyorsan ayaklarına sür gitsin. Onun etkisi gene çabucak yok olmaz az daha idare eder. Ayaklarına ellerine kullanarak değerlendir derim

    YanıtlaSil
  2. süper oldu bu yazın bende bi blogda kazanmıştım ve şu sıralar kullanıyım dedim ama emin olamadım şimdi bende başlıyorum :)

    YanıtlaSil