4 Kasım 2013 Pazartesi

İNDİRİMLER, FIRSATLAR KUPONDUNYA.COM' DA






Merhabalar=)

Bugün sizlere yeni açılan bir siteden www.kupondunya.com  dan bahsedeceğim. Hepimiz internetten alışveriş yapmayı seviyoruz. Yorulmadan, yerimizden kalkmadan yaptığımız bu alışverişleri bir de indirimli yaptığınızı düşünün. İşte kupondunya tam da bu esnada devreye giriyor.
Ücretsiz bir kupon kodu sitesi olan Kupondunya.com, kozmetik, giyim ve aksesuar, kitap, elektronik gibi bir çok kategoride ki Türk online alışveriş sitelerinin indirim kuponlarını ve avantajlı kampanyalarını bir araya topluyor.


Hepimizin severek alışveriş yaptığı birçok markanın kuponuna ulaşmak mümkün.  Örneğin şu anda Defacto kampanya kodu ile hesaplı bir şekilde giyim alışverişi yapabilirsiniz. Yine Enmoda indirim kodu kullanarak giyimden kozmetiğe hesaplı alışverişin keyfini çıkarabilir, Modanisa indirim kodu ile ise istediğiniz birçok ürüne rahatça sahip olabilirsiniz. Ayrıca, sadece indirim kuponlarından yararlanmakla kalmayıp aynı zamanda sitelerde yer alan indirim fırsatlarından da haberdar olabilirsiniz.


Ben bu siteyi çok sevdim çok da işe yarar buldum. Bundan sonra her online alışverişimden önce bu siteyi kontrol edeceğim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder