25 Temmuz 2014 Cuma

YANIMDA GETİRDİKLERİM

3 haftalık tatilim başladı. Bu sıcaklarda fazla makyaj yapılmaz 1-2 şey alsam yeter dedim ama yine de baya bir şeyler almışım yanıma.
Bu güzel makyaj çantasını cicidukkan.net'den almıştım. Küçük duruyor ama baya ürün alıyor.




Essence Kaş farı - Koyu rengi kaşıma çok uygun ama açık rengi hiç kullanmıyorum. Keşke tekli olsaydı.
The Balm Staniac- Çok severek kullandığım bir ürün. Son alışverişimde bulamadım. Artık üretilmiyor mu acaba? Burada ve şurada
Physicians Formula Eyeliner- Burada
Clinique Maskara- Kesinlikle çok beğendim. 
The Balm Eyeliner- Kardeşim kullanamayınca bana verdi henüz kullanamadım.
Wet'n Wild Ruj- Renk şahane, ayrıntısı yakında gelecek.
Essence ruj- Burada ve şurada.
The Balm ruj- Güzel bir kırmızı
Wet'n Wild Palet- Bilmeyen yok ama yazısı gelecek.

İlk bölüm bu şekildeydi. 
Devamı gelecek...
Sevgiyle Kalın!


24 Temmuz 2014 Perşembe

GRATIS bayram alışverişi

Bugün de dün bahsettiğim bayram indirimi alışverişimi yazacağım. Bakalım neler almışım.



Eklips Far Fırçası 2,95 TL
Eklips Eyeliner Fırçası 2,35 TL
Eklips Set 15,50 TL
Eklips fırçaları kesinlikle alın. Hem yumuşacıklar hem de fiyatları çok uygun.


Wetn Wild Oje 5,90 TL (indirim yok)
Maybelline Maskara 11,50 TL
Purederm Ayak Maskesi 4,50 TL



Loreal Maskara 22 TL
The Balm Maskara 17,25 TL
Benri Pamuk 2,05 TL



Çocuklar için Yarabandı 3,95 TL. Normalde yarabantlarını dışarıda satan satıcılardan alıyorum ama fiyatını uygun bulunca almak istedim üstelik de renkli renkli. İçinde değişik ebatlarda 75 adet var.


23 Temmuz 2014 Çarşamba

GRATIS alışverişim

Gratis alışverişini 2 parça halinde yazacağım. Bugün indirim haberini alınca biraz daha alışveriş yaptım. Yani bu alışverişim indirim öncesi yapıldı.


Eklips Allık Fırçası 9,90 TL
Eklips Kontur Fırçası 
Eklips Fondöten Fırçası 6,90 TL


China Glaze 2'li 17,90 TL. Kampanya vardı çok uyguna geldi.
Eklips Sünger 5,90 TL
Giovanni Serum 10,75 TL


Essence oje 2,95 TL
Essence Allık 3,95 TL

Sevgiyle Kalın!

21 Temmuz 2014 Pazartesi

WATSONS alışverişim

Tatile ailemin yanına geldim ve tabi ki gelir gelmez kendimi alışverişe verdim. Bu sefer bir ihtiyaç alışverişi oldu ama ilerleyen günlerde başka şeyler alabilirim (almayabilirim de). 


Yanıma el kremi almayı unuttuğum için aldım bunu. Daha önce de kullanıp beğenmiştim. 80 ml, 8,99 TL.
Lip Balm almam gerekiyordu Maybelline alayım bari denemiş olurum dedim. 5,99 TL.
Bronzerımı da almayı unuttuğum için ve ne zamandır da denemek istediğim için Rimmel'in bu 3 renkli bronzerını aldım. 9,9 gr, 15,99TL.
1-2 maske alayım evdeyken rahat rahat yaparım derken bu maske setini gördüm. İçinde vücut scrubı, saç maskesi, yüz maskesi, ayak maskesi ve duş jeli varç 6 maske 9,99 TL.

Sevgiyle Kalın!

Nilinkütüphanesi: İLK ÇEKİLİŞİM BAŞLASIN =)

Nilinkütüphanesi: İLK ÇEKİLİŞİM BAŞLASIN =): Sonunda fırsat bulup ilk çekilişimi başlatıyorum. Bu çekiliş ile beraber blogumu da daha aktif olarak kullanmaya başlayacağım (inşallah!). ...




11 Temmuz 2014 Cuma

Hiç Adriana Lima kadar güzel hissettin mi? Hemen karar verme. Denemeden bilemezsin!

Hayatın boyunca birçok güzellik malzemesi kullandığını ve çok azından memnun kaldığını biliyoruz. Çünkü hiçbir güzellik malzemesi, içindeki doğal güzelliği ön plana çıkarmaz. Emin ol, hissettiğin kadar güzelsin! Veet olarak seni en güzel neyin hissettireceğini düşündük ve her duruma özel Veet ürünleri geliştirdik.



Adriana Lima’nın doğal güzelliğinden yola çıkarak, sana en az Adriana Lima kadar güzel hissetirmenin yollarını göstermek istedik. Doğadan gelen içerikleri, cilt tipine ve bölgesine göre farklılaşan seçenekleri ile her ihtiyaca hitap eden Veet, saatler süren epilasyon seanslarına anında çözüm sunarken, cildinin ihtiyacı olan bakımı da sağlıyor. Veet sayesinde, haftalar boyunca istediğin kıyafeti istediğin zaman giyebilirsin. Adriana gibi güzel hissetmen için, krem, sprey ve soğuk ağda bantlarından sana en uygun olanını seçmen yeterli.

Hayat bir defileyse, her an hazırlıklı olmalı. Tıpkı Adriana gibi. Doğal güzelliğini gönül rahatlığıyla sergileyebildiğin sürece, Adriana kadar güzel hissedeceksin!

Veet’ini seç, çünkü sen de en az Adriana kadar güzelsin.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

9 Temmuz 2014 Çarşamba

PHYSICIANS FORMULA eyeliner+serum

İçeriği ve ambalajlarının çekiciliği sebebiyle her zaman aklımda olan bir markaydı Physicians Formula. Bu ürünü hakkında da olumlu yazılar okuyunca ilk bununla başlamak istedim. 
Keçeli kalem tarzında bir eyeliner daha önce kullanmamıştım. Kullanımı zor gelirdi hep. Gerçi düşük gözkapağına sahip olduğum için en kullanışlı eyeliner bile benim için zor. Eyeliner olarak kullanamasam ile serum özelliğini denerim diyerek aldım.


Öncelikle kabının çok şık olduğunu söylemeliyim iyi tasarlanmış. Yalnız kapatıp açarken dikkatli olmak lazım fırça zedelenebilir. Fırçası sert değil. Düzgün eyeliner çekmeye çok müsait bir yapısı var. Parmağımla gözümü çekiştirmeden bile çok rahat sürebiliyorum. Rengi de çok güzel simsiyah. İnce ya da kalın istediğiniz gibi eyeliner çekebilirsiniz. 


Ve gelelim benim için en önemli noktaya yani kalıcılığına. Bendeniz pek sulu gözlüyümdür. Bu yüzden maskara far ne varsa akar ben de. Gözaltıma sürdüklerim aksa anlarım ama üstündekiler bile akar. Bununla hiç böyle bir sorun yaşamadım. Beni en çok sevindiren bu özelliği oldu.


Üstünden baya bastıra bastıra geçtiğim halde bu kadar silinebildi. Göreceğiniz gibi kalıcılık şahane.


Ürünün en büyük dezavantajı sanırım fiyatı. 50 TL civarı bir fiyata sahip ve kullanım süresi 3 ay. Ben serum etkisini test etmek amacıyla her gün sürüyorum. Kısa sürede bitecek gibi duruyor. 

Serum etkisinin 1 ay tam kullandıktan sonra ayrı bir yazıyla inceleyeceğim.

Sevgiyle Kalın!

3 Temmuz 2014 Perşembe

NONIQUE anti aging set

Cilt bakım ürünlerinde içeriği nispeten daha iyi olan ürünlere yönelmeye çalışıyorum. Bu sebeple hakkında olumlu yorumlar okuduğum Nonique markasını denemeye karar verdim.


Ben siparişimi Lilakutu'dan verdim. Aldığımda gündüz kremi, gece kremi ve lip balm set halinde satılıyordu (Şu an stoklarda bu set görünmüyor). Tonik ve göz kremini ise ayrıca aldım. Ürünleri set halinde kullanma gibi bir takıntım var. Bu yüzden almışken hepsini aynı seriden aldım. Hepsinin neredeyse sonuna geldim. Ayrıntılı yorum yapabilecek seviyedeyim yani.

Öncelikle bir özeleştiri yaparak yanlış bir seri ile başladığımı itiraf etmeliyim. 29 yaşında olduğum için uygun olacağını düşünmüştüm ama bu seriyi kullanmak için daha erkenmiş.

Anti aging serisi Ahududu, Nar ve Acaiberry kokulu. 
Ürün ambalajları , doğada atık bırakmayan, geri dönüşümlü malzemeden üretilmiş.
Kuru ,stresli olgun ciltlere önerilir. 
Ürün BDIH sertifikalıdır. Bitkiseldir.
Sentetik koku verici ve renklendirici içermez. 
Parafin,PEGs,Paraben,Silikon içermez. İçerisinde Palm yağı yoktur.


Bu seride en severek kullandığım tonik oldu. Nemlendirmesi ve kokusu çok iyi. Ayrıca sürdüğünüzde cilde ferahlık verici etkisi var. Yalnız boyut biraz daha büyük olsa daha iyi olurdu. Kremlere göre çok çabuk bitti.


Gündüz ve gece kremini  başlarda çok severek kullandım . Fakat daha sonra özellikle gündüz kreminin nemlendirmesi yetersiz gelmeye başladı. Bunu da serinin cildime  uygun olmamasına bağlıyorum. Yalnız kullandığım süre boyunca dudak çevremde yer alan hafif kırışıklıkların azaldığını gözlemledim. Bir diğer güzel özelliği ise sivilce yapmaması. 


Göz çevresi kremi için söyleyeceklerim de aynı şeyler. Göz etrafında oluşan çizgileri hafifletti ama nemlendirmesi bir süre sonra yetersiz gelmeye başladı. 


Eğer yaşınız 30'un üstündeyse deneyebilirsiniz ama çok kuru ciltlere nemi yetersiz gelecektir. Yine de fiyat ve içerik olarak bakıldığında üstelik kırışıklıkları hafiflettiği düşünüldüğünde denenebilir bir ürün.

Göz Etrafı Kremi 15 ml 33 tl
Gündüz Kremi 50 ml 36 tl
Gece Kremi 50 ml 36 tl
Tüz Toniği 100 ml 33 tl

Sevgiyle Kalın!


2 Temmuz 2014 Çarşamba

Marshall'la önce gör, sonra boya

Evinizin duvarlarında hep uygulamak istediğiniz bir renk var, ama sonuç ne çıkacak emin değilsiniz. O renk çok koyu kalıp içinizi mi karartacak, ya da istediğinizden çok daha açık kalıp boyadığınıza değmeyecek mi? Artık bu soruların çok kolay bir cevabı var: Marshall’ın yeni mobil uygulaması Visualizer. Akıllı telefonunuza veya tabletinize indireceğiniz Visualizer uygulaması sayesinde istediğiniz tüm renkleri boyayacağınız duvar üzerinde deneyebilir, kolaylıkla seçim yapabilirsiniz.
Marshall’ın tüm renk paletini sunan Visualizer sayesinde kendiniz renginizi seçebilir veya önerilen renk tonlarını kullanarak odanızın nasıl bir görünüm alacağını belirleyebilirsiniz.


Böyle bir uygulama elimin altında olunca, aklımda oda boyamak olmasa bile sizin için denedim ve rengarenk duvarlarım oldu :) Uygulamanın daha net anlaşılması için kontrast renkler kullanarak duvarları sizin için ayırt edici bir hale getirdim. Böylece siz de her duvarı ayrı renkte boyayarak, hatta tavanınızda bile denemeler yaparak en uygun tona ulaşabileceksiniz. Kullandığınız her rengin kodu kaydettiğiniz fotoğrafta çıktığı için, renk paletinde kod arama derdinden de kurtulacaksınız.



Uygulama hem Android, hem de IOS cihazlar için geliştirilmiş. İndirmek için:

Visualizer’ın nasıl çalıştığınızı detaylarıyla anlatan videoyu ise izlemenizi tavsiye ediyorum:


Eminim siz de benim gibi renkler arasında kaybolacak, her duvarı farklı renge boyamak isteyeceksiniz!
İçerik: ondagordum.com
Bir boomads advertorial içeriğidir.